Våra Program

Senaste Prorammet

Thomas Kassarp

Avsnitt 1 #motgångspodden

"Från kriminell till kommunfullmäktige"

 

Möt Thomas som har en  fruktansvärt stark historia om motgångar utan dess like,

med hela barndomen placerad på barnhem, barnmisshandel, missbruk, fängelsestraff..

Och mitt uppe i alltihopa har Thomas även suttit som kommunfullmäktige och i socialnämnden.

Så med enorma insikter från båda världar har han SÅ mkt att dela med sig av.

"Anna och Elias"

Avsnitt 2 #motgångsdpodden

"Fallet Anna och Elias"

 

 

Fallet  ’Anna och Elias’ - Ett stackars barn som måste få upprättelse och som hamnat rejält mellan stolarna i systemet.

Ett väldigt uppmärksammat fall där jag dykt djupt in och verkligen sett hur korrupt och illa vårt system kan vara. Ingen ser till barnets bästa, och massmedia gör allt för att mörka sanningen kring fallet.

Frode Jensen

Avsnitt 3 #motgångsdpodden

"Hjälten som räddar barnen från utsatthet"

 

 

Vi möter Frode Jensen som delar sin uppväxt av sexuell, fysisk och psykisk misshandel från 4 års ålder fram till tonåren. Hur har systemet, psykiatrin och framför allt Frode själv hanterat detta?

Vad är BACA, och hur hjälper dom utsatta barn idag?

Conny Andersson

 

Avsnitt 4 #motgångspodden

"FD polis i 20 år avslöjar korruptionen inom polisen"

 

Möt fd polis Conny Andersson som jobbat 20 år högt uppsatt inom polisen och som såg igenom en hel del korruption. Därefter blev han dödshotad inom polisväsendet och gömde sig flera år utomlands för överlevnad. Lyssna till så mkt bevis om hur det ser ut i vårt "trygga" rättssystem och hur illa det kan gå för någon som inte vill annat än att skapa rättvisa och visa sanningen.

Margitta Wigren

Avsnitt 5 #motgångspodden

Möt grunden till podden- Sandras mamma

 

I detta avsnitt så har jag bjudit in och intervjuar min visa mamma. Hon som gjort mig till den jag är, och som jag har så mkt att tacka för mina styrkor, tankar, mitt mod och mitt engagemang. En stor del av grunden i Motgångspodden alltså. Vilken ära att då dela allt som du lärt mig🙏🏻

Ole Dammegård

Avsnitt 6 #motgångspodden

Del 1- Vad händer i Sverige och världen?

 

 

Sanningssägande och enormt uppmärksammade Ole får mig till tårar av sanningar i detta avsnitt. Han hjälper mig att belysa all galenskap i vårt samhälle, för att få saker att träda fram ur skuggorna. Vad händer i Sverige och världen? Vem/vad står bakom all mörkläggning för att styra oss? Missa inte detta viktiga avsnitt, och var med och förändra genom att vakna och lyssna.

Ole Dammegård

Avsnitt 7 #motgångspodden

Del 2- Vad händer i Sverige och världen?

 

 

Sanningssägande och enormt uppmärksammade Ole får mig till tårar av sanningar i detta avsnitt. Han hjälper mig att belysa all galenskap i vårt samhälle, för att få saker att träda fram ur skuggorna. Vad händer i Sverige och världen? Vem/vad står bakom all mörkläggning för att styra oss? Missa inte detta viktiga avsnitt, och var med och förändra genom att vakna och lyssna.

Ole Dammegård

Avsnitt 8 #motgångspodden

"Corona tider och gömd agenda"

 

Ole Dammegård hjälper mig att belysa all galenskap i vårt samhälle, för att få saker att träda fram ur skuggorna. Vad händer i Sverige och världen? Vem/vad står bakom all mörkläggning för att styra oss? Missa inte detta viktiga avsnitt, och var med och förändra genom att vakna och lyssna.

Cody Snodgres

Avsnitt 9 #motgångspodden

"Före detta C I A Agent avslöjar globala katastrofer"

 

Före detta CIA agent Cody Snodgres avslöjar vad han sett och erfarit inom sitt arbete genom åren, inom politiken då han jobbat för Clinton familjen och det korrupta 'system' vi lever i. Efter att ha legat på dödsbädden flera gånger och förklarats död så har han kommit tillbaka transformerad och för att leda ljuset och belysa skuggorna.

Cody Snodgres

Avsnitt 10 #motgångspodden

"Trump och det kommande valet"

Cody pratar om det kommande valet, Trump och politiken i stort. Ole delar det som uppmärksammas just nu- nämligen Estonia. Ole Dammgård som jobbat tillsammans med Cody i flera år, vägleder oss tillsammans med Cody om vad som händer i Sverige och världen just nu.

Johnny´Cash`

Avsnitt 11 #motgångspodden

"Hur lever man vidare efter att ha förlorat sina barn?"

Hur går man vidare i livet efter att ha förlorat 2 av sina barn och sett sin egen mamma brinna inne? Hur klarar man av att kliva ur ett missbruk som varat i decennier? Jag mötte Johnny i ett väldigt djupt samtal under SoulFitness vingar. Hans historia är en av de starkaste jag någonsin hört, och mina tårar kan omöjligt hållas tillbaka. Av respekt, sorg, förundran och hopp. Livet har en förmåga att kunna läka allt.

Mikael Nordfors

Avsnitt 12 #motgångspodden

"Läkare, berättar om det kommande vaccinet"

Vad säger läkare Mikael Nordfors om det kommande vaccinet? Varför används odugliga och opålitliga PCR test? Och varför tystas alla läkare ned som går ut med sanningen om corona och den omåttliga skrämselpropaganda som pågår? Mikael är en av de läkare som vägrar tystas trots hot om att förlora sin legitimation och sitt liv.

Mikael Aulin

Avsnitt 13 #motgångspodden

"Från psykiskt misshandlad och svårt sjuk i Borelia- till Kampsportstränareoch kläddesigner"

Mikael Aulin fick en tuff start i livet. Det satte sina spår. Så när han ovanpå även blev svårt sjuk i Borelia och bl a tappade sitt tal, så fick han nog. Genom personlig utveckling och meditation lyckades Mikael att vända på all misär och istället skapa sig styrka inifrån till att gå vidare med sitt liv och skapa möjligheter!

Nej till Nato!

Avsnitt 14 #motgångspodden 

Nej till Nato! "Sverige som krigsskådeplats"

Kärnvapenkrig i Sverige, är det möjligt?  Varför har Sverige lockats in i att upplåta sitt territorium till USA- för angrepp mot Ryssland?

Möt Ulf Sparrbåge och Eva Jonson från organisationen Nej till Nato, i ett högst relevant program där det framkommer att vi står på vippen till ett kärnvapenkrig. Massmedia gör som vanligt allt för att mörka.

Theo Gerken

Avsnitt 15 #motgångspodden 

Tarmreningskonsult som hjälper människor att bli friska!

När Theo var liten bebis så blev hans tarmar utsatt för ett trauma, och sedan dess led han i 30 år av IBS och fruktansvärda problem med sin tarm. Men så hittade han tarmreningen, helade sig själv och har sedan dess hjälpt andra att bli friska! 

Agneta Norberg

Avsnitt 16 #'motgångspodden

Varje individ har ett ansvar'! Fredsaktivisten Agneta 84 år delar sin ovärdeliga kunskap.

Jag skrattar. Jag gråter. Detta är en av mina viktigaste intervjuer hitintills. Det är en fullkomlig ära att få intervjua en sådan hjältinna och förebild som Agneta. Må hennes kunskap, inspiration och glöd nå ut till så många som möjligt i detta Sverige. 

Douglas 'Dogge Doggelito'

Avsnitt 17 #motgångspodden

Douglas 'Dogge Doggelito' - en intim intervju om död, hopp och tro!

Jag stötte på min granne, dvs botkyrkas egna rapartist - som ville dela med sig av all död och sorg han varit igenom. Men som räddats genom hans starka tro på Gud och hans kärlek till musiken. Naket, vackert och äkta. En stor man i mina ögon. På grund av hans transparens och ödmjuka inställning till livet, trots allt det enorma mörker han varit igenom.

David Icke

Avsnitt 19 #motgångspodden

What is t r a n s h u m a n i s m and how do we protect our world and our children?

In this interview I have the privelige to talk to Nr 1 when it comes to facts and knowledges about what is happening around the world we live in right now. How do we stand up as people against this tyranny they try to push us thru? How do we protect ourselfs and our children?

Ann- Catrin Hansson

Avsnitt 20 #motgangspodden

Vaxxinskadade Ann-Catrin Hansson startade #talaomdet - för att hjälpa andra drabbade

Ann-Catrin blev sjuk efter sin första spruta av från Pfizer, efter det följde en rad biverkningar vara flera allvarliga. Efter att kämpat i 5 månader utan att bli tagen på allvar eller ha fått någon hjälp från sjukvården så fick hon nog. Då startade hon kampanjen #talaomdet för att kunna hjälpa andra i samma situation. Hör hennes gripande historia som hon delar med så många andra drabbade där ute. Över 100 000 med biverkningar i Sverige, 10 000 allvarliga och nästan 400 döda. och mörkertalet är enormt! Ca 95%.